Hoe werkt het?

Het is na 5 mei, nieuwe reacties zijn niet meer mogelijk.

Op deze website delen we de vraagstukken voor winkels in de gemeente op in drie stappen:

A: Welke knelpunten en kansen zijn er in de huidige winkelstructuur?
B: Vanuit welke visie op de winkelstructuur zou de gemeente moeten werken?
C: Voor de centra van Leerdam en Vianen zijn in het verleden visies opgesteld, zijn die nog actueel?

Bij elke stap krijgt u een korte toelichting in tekst en beeld. Zo kunnen we de hoofdlijnen met elkaar bespreken zonder dat u een heel rapport hoeft te lezen.

Wat verwachten we van u?

Onderwerpen als ‘detailhandelsbeleid’ of ‘centrumvisie’ kunnen soms best vaag en abstract overkomen. Meer iets voor ambtenaren en de politiek. Toch kan de invloed ervan groot zijn op uw dagelijkse praktijk als inwoner en/of ondernemer.

We vragen u juist de specifieke (lokale) opmerkingen te maken die u belangrijk vindt. Het is niet erg als dit niet precies aansluit bij het verhaal op de bewuste pagina. Wij zullen nadenken over wat daar op beleidsniveau mee kan worden gedaan, of zullen het doorgeven binnen het gemeentehuis. Op die manier waren we anders ook één op één met u in gesprek gegaan tijdens de inloopavonden.

Hoe plaatst u een reactie?

Op de webpagina van stappen A, B en C is onderaan de pagina ruimte voor reacties. Daar staat een reactiebox, waar u uw gedachten kwijt kunt over het betreffende thema. U kunt ook reageren op de reactie van iemand anders. Uw reactie wordt op deze site zichtbaar. Uw e-mailadres wordt niet getoond, uw naam wel. Door uw reactie te plaatsen gaat u hiermee akkoord. Uw gegevens worden niet verzameld voor hergebruik.

Voorbeeld reactieformulier
Voorbeeld reactiebox